ilapothecary hemmotteluhoidot

ilapothecaryn kasvohoidoissa, vartalohoidoissa ja -hieronnoissa yhdistyy innovatiivinen luonnonkosmetiikka holistiseen, itämaiseen hoitoperinteeseen.

Hemmotteluhoidoissamme pääset nauttimaan kasvimaailman tunnettujen raaka-aineiden, ikiaikaisten rohdoskasvien ja laadukkaiden eteeristen öljyjen aromaterapeuttisesta vaikutuksesta ja kosketuksen hoitavasta voimasta.
Saatavilla on kaksi hemmottelevaa kasvohoitoa sekä neljä erilaista kehon hyvinvointia edistävää vartalohierontaa.

HEMMOTTELEVAT HOLISTISET KASVOHOIDOT

Digital Detox Facial Therapy -kasvohoito

– jotta ruutuaika ei kaappaisi ihosi elinvoimaa
90 min | 135 €

ilapothecary Digital Detox Facial Therapy on ihoa heleyttävä, rentouttava holistinen kasvohoito. Se auttaa ihoa ja kehoa palautumaan stressistä ja ruutuajan aiheuttamasta ihorasituksesta. Digital Detox -kasvohoidossa uutta elinvoimaa ja hemmottelua saavat näyttöpäätetyöskentelystä väsyneet silmänympärykset ja kasvojen lihakset, someniskaa, hartiaseutua ja hiirikättä unohtamatta. Kuormittunutta oloa rauhoittava kokonaisvaltainen kasvohoito sopii kaikille.

Silk Supreme Facial Therapy -kasvohoito

– kun kasvosi kaipaavat virkeyttä ja kehosi hemmottelua
90 min | 135 €

ilapothecary Silk Supreme Facial Therapy on ihoa kirkastava ja kiinteyttävä lymfaattinen kasvohoito. Se virkistää kasvojen ilmeen ja tuo oloon rauhaa ja tasapainoa. Hoidon aikana kasvojen lihakset ja silmänympärykset rentoutuvat ayurvedisen kasvohieronnan sekä turvotusta poistavan gua sha -käsittelyn mukana. Hoidon aikana myös vatsaa hemmotellaan lempeän turvotusta helpottavan ayurvedisen hieronnan avulla. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

KEHON HYVINVOINTIA EDISTÄVÄT HIERONTAHOIDOT

Beat the Blues Back Massage

- hemmotteleva hieronta stressiselälle
75 min | 115 €

ilapothecary Beat The Blues -selkähieronta on kehoa rentouttava ja väsynyttä olo energisoiva hieronta. Tässä hoidossa hemmottelua ja huomiota saa koko selkäsi alaselästä niska-hartiaseutuun. Pää ja kasvot saavat myös oman pienen rentoutushetkensä. Hieronta räätälöidään aina sinun tämänhetkisen olotilasi ja tarpeidesi mukaan. Hoidon jälkeen olosi on keventynyt, selän jännitykset ovat lieventyneet ja myös mieliala on rauhallinen ja seesteinen.

SOS Immune System Support

-hemmotteluhoito kasvoille ja vartalolle
120 min | 155 €

ilapothecary SOS Immune System Support -vartalohieronta on itämaiseen hoitoperinteesen pohjaava kehoa kokonaisvaltaisesti rentouttava ja oloa rauhoittava hierontahoito. Hoito on ihanteellinen, kun kehosi kaipaa lepoa ja hemmottelua, vastustuskykysi vahvistusta sekä olosi kannattelua ja uutta energiaa. Hieronnassa huomiota saavat koko selkä, niska-hartiaseutu, pää, kasvot sekä jalkapohjat. Hoito räätälöidään aina sinun tämänhetkisen olotilasi ja tarpeesi mukaan. Hoidon aikana pääset nauttimaan myös lämpimien kivien sekä ikiaikaisten rohdoskasvien ja laadukkaiden eteeristen öljyjen aromaterapeuttisesta yhteisvaikutuksesta.

Happy Hormone Equilibrium

- hierontahoito tuomaan hormoniharmoniaa
90 min | 135 €

ilapothecary Happy Hormone Equilibrium on naisen hormonitoimintaa tasapainottava ja hemmotteleva vartalohieronta. Tämä selän, vatsan ja jalkapohjien alueelle keskittyvä hieronta rentouttaa oloa kokonaisvaltaisesti, luoden rauhaa ja harmoniaa niin keholle kuin mielelle. Ainutlaatuisilla ayurvedisillä öljyillään ja hierontaliikkeillään hoito tuo hormoniharmoniaa niin stressioireita, PMS- ja kuukautisvaivoja kuin vaihdevuosioireita helpottamaan. Tämä hieronta on ihanteellinen myös valmistellessa kehoa raskautta varten, synnytyksestä palautumiseen sekä aina, kun kaipaat vireystilaasi uutta energiaa.

Digestion Restoration

- hierontahoito rauhoittamaan vatsaa
90 min | 135 €

ilapothecary Digestion Restoration on itämaiseen hoitoperinteeseen pohjautuva vatsan hyvinvointia edistävä hieronta. Tämä kokonaisvaltainen hoito rentouttaa kehoa ja helpottaa niin stressivatsan, IBS:n, ummetuksen, turvotuksen, kuukautiskipujen kuin ilmavaivaisen vatsan oireita. Rentouttavan vatsahieronnan jälkeen lämpimien kivien ja yrttiöljyn hemmotellessa palleaasi ja hoitaessa vatsaasi pääset nautiskelemaan myös vyöhyketerapeuttisesta jalkahieronnasta sekä niska-hartiaseudun hieronnasta.

VARAA HOITO

Laadukkaat hemmottelukeitaat, joissa pääset nauttimaan ilapothecaryn kasvo- ja vartalohoidoista:

HELSINKI:

Hoitola Enkelinsulka

OULU:

Hyvinvointihoitola Isla

Sokos Hyvä Olo Oulu

PORI:

Kauneushuone Valotar

HOITOLAHJAKORTTI

Lahjakortti ilapothecary-hemmotteluhoitoihin on ihana tapa muistaa läheistä. Lahjakortit kasvo- ja vartalohierontahoitoihin ovat saatavilla jälleenmyyjiemme kivijalkamyymälöissä ja verkkokaupoissa:

HELSINKI:

Hoitola Enkelinsulka

OULU:

Hyvinvointihoitola Isla

Sokos Hyvä Olo Oulu

PORI:

Kauneushuone Valotar