Ametisti

Ametisti on hoitavia mineraaleja, kuten magnesiumia ja kalsiumia, sisältävä kvartsikivi. Lisäksi kvartsikivet sisältävät hiiltä ja happea, jotka tunnetaan ihoa elvyttävästä vaikutuksesta. Ametistia käytetään ihonhoitotuotteissa jauheena ja uutteena riippuen tuotteesta. Ametisti tunnetaan ihon omaa suojautumiskykyä vahvistavana sekä ihon tulehdustiloja rauhoittavana raaka-aineena. Antiikin Kreikassa ametistia (amethyst) käytettiin niin kehon kuin olon rauhoittamiseen. Kauniin violetin sävyisen ametistikiven sanotaan symboloivan sisäistä rauhaa, itseluottamusta ja tasapainoa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Mud Shave Deep Relax -lahjapakkaus Magnesium and Amethyst Deep Relax Bath Soak Digital Face Mist Magnesium & Amethyst Deep Relax Bath Soak Refill
Appelsiinipuun kukka

Myös nerolin eteerisenä öljynä tunnettu arvokas appelsiinipuun kukka öljy tunnetaan aromaterapiassa sen oloa rauhoittavasta ja hermoston jännitystiloja helpottavasta vaikutuksestaan. Pehmeää, mietoa kukkaista ja hennon sitrusmaista tuoksua käytetään aromaterapiassa mm. rentouttamaan oloa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Light Your Fire Candle
Aprikoosinsiemenöljy

Aprikoosinsiemenöljy on hellävarainen, helposti imeytyvä öljy, joka suojaa, ravitsee ja rauhoittaa ihoa. Aprikoosinsiemenöljy sisältää A- ja E-vitamiineja, tyydyttämättömiä rasvahappoja, kuten ihoa tehokosteuttavaa oleiinihappoa sekä tulehdusta ehkäisevää linolihappoa. Erityisesti kuiva ja herkkä iho nauttii aprikoosinsiemenöljyn hellästä hoitavuudesta, mutta myös ikääntyvä iho hyötyy sen kosteuttavasta ja A-vitamiinin avulla ihon elastisuutta tukevasta vaikutuksesta.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Protective Aura Day Cream Reset Vitamin A Serum
Arnikki

Antiseptinen arnikki vaikuttaa kipua lievittävästi ja sitä käytetään erilaisten ihoärsytysten, kuten mustelmien, turvotuksen, ruhjeiden, hyönteisten pistojen sekä palovammojen, hoitoon. Arnikki sisältää runsaasti hoitavia ainesosia, kuten flavonoideja, karotenoideja, rasvahappoja, alkaaneja sekä tulehdusta hoitavaa helenaliinia. Arnikkia on käytetty jo 1700-luvulla muun muassa mustelmien ja suonikohjujen hoitoon.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: SOS Body Balm Calm Butterfly's Soothing Balm Deep Relax -lahjapakkaus Vitamin Rich A, C, D & E Face Oil
Auringonkukkaöljy

Antioksidanttinen ja tulehdusta ehkäisevä auringonkukkaöljy auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen kosteustasapainon ja hoitaa tehokkaasti erilaisia ihoärsytyksiä, kuten ihottumaa. Auringonkukkaöljy sisältää monityydyttämättömiä rasvahappoja (linoli- ja öljyhappo), E-vitamiinia ja lesitiinia, jotka hoitavat ja rauhoittavat ärtynyttä, kuivaa ja herkkää ihoa tehokkaasti.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: SOS Body Balm Calm Butterfly's Soothing Balm
B12-vitamiini

Tulehdusta ehkäisevä B12-vitamiini rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa sekä auttaa säätelemään ihon pigmentin tuotantoa ja ennaltaehkäisee pigmenttimuutoksia. Ihonhoitotuotteissa B12-vitamiini tukee myös muiden vitamiini- ja antioksidanttipitoisten raaka-aineiden tehoa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Digital Face Mist
Bentsoe

Bentsoe on luonnon pihkaa, jota saadaan Styrax-sukuun kuuluvien puulajien kuoresta. Se lievittää lihasjännityksiä ja auttaa avaamaan hengitysteitä. Ihonhoidossa antiseptinen bentsoe hoitaa ihoärsytyksiä, aknea ja ekseemaa. Aromaterapiassa se on puolestaan tunnettu oloa rentouttavasta ja tasapainottavasta vaikutuksestaan. Sitä on käytetty vuosituhansien ajan suitsukkeena erilaisissa rituaaleissa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Deep Relax -lahjapakkaus Magnesium and Amethyst Deep Relax Bath Soak Magnesium & Amethyst Deep Relax Bath Soak Refill
Boswellia

Boswellia on Boswellia serrata -puun mahlamaisesta nesteestä kuivattu pihka, jota on jo tuhansien vuosien ajan käytetty intialaisessa lääketieteessä nivelvaivojen sekä tulehdus- ja kiputilojen hoidossa. Ihonhoidossa boswellia on myös tunnettu sen tulehdusta ja punoitusta rauhoittavista sekä ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevistä ominaisuuksistaan.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: SOS Body Balm Hyaluronic Eye Serum Deep Relax -lahjapakkaus Express Lip Balm
Chaulmoogra-öljy

Chaulmoogra-öljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä tasapainottaa talineritystä ja tasoittaa ihon sävyä. Sitä on hyödynnetty sekä ayurvedassa että kiinalaisessa lääketieteessä yli 4 000 vuoden ajan. Chaulmoogra-puusta kylmäpuristettu öljy sisältää rasvahappoja, jotka hoitavat ja suojaavat herkkää, ärtynyttä ja tulehtunutta ihoa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Warming Anti-Breakout Face Mask
Damaskoksen ruusu

Damaskoksen ruusuista valmistettu eteerinen öljy tunnetaan aromaterapiassa sen oloa rauhoittavasta vaikutuksesta. Lajikkeen tieteellinen nimi Damascena johtaa juurensa Damascoksen kaupunkiin, josta ruusujen sanotaan olevan peräisin. Kreikkalainen runoilija Sapfo nimesi ruusun kukkien kuningattareksi jo noin vuonna 600 eaa. Ruusulla on ollut monimuotoinen rooli monessa kulttuurissa ympäri maailman: antiikin roomalaiset kylpivät kuuluisissa orgioissaan ruusun terälehdissä, kun taas keskiaikaisissa luostareissa ruusua vaalittiin tärkeänä rohdoskasvina.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Speak your truth aroma roller Smelling of Roses Hand Cream
Ginseng-kasvin kantasolut

Ginseng on adaptogeeninen yrtti, joka vahvistaa ihon uusiutumista. Ginsengin juuret sisältävät runsaasti iholle hyödyllisiä mineraaleja, C- ja K-vitamiinia sekä seitsemää eri B-ryhmän vitamiinia. Ihonhoidossa ginseng tunnetaan erityisesti tehokkaasta anti-age -vaikutuksestaan, sillä se kirkastaa ihoa sekä tukee kollageenin tuotantoa ja elastisuutta. Ginseng on hyödyllinen raaka-aine ikääntyvälle iholle, mutta myös kuiva, herkkä ja ärtynyt iho nauttii sen ravitsevista ja rauhoittavista ominaisuuksista. Aromaterapiassa ginseng tunnetaan sen mielelle ja keholle elinvoimaa antavasta vaikutuksestaan.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Save-Face Serum
Granaattiomena

Antioksidanttipitoinen granaattiomena sisältää luonnollisia antimikrobioottisia ainesosia, jotka auttavat suojaamaan ihoa bakteereilta, soluvaurioilta ja tulehdukselta. Ihonhoidossa käytettynä se auttaa ihoa uudistumaan sekä tasoittaa ihoa. Antioksidanttien lisäksi granaattiomena sisältää kuitua, folaattia, proteiinia, omega-rasvahappoja sekä C- ja K-vitamiineja. Omega 5 -rasvahapot tunnetaan erityisesti niiden kyvystä suojata ihoa vapailta radikaaleilta, kuten saasteilta ja auringolta.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Soothing Silk Cleanser
Greippi

Greipin eteerinen öljy on antibakteerinen ja ihoa puhdistava. Se sisältää C-vitamiinia ja kuitua, B-vitamiineja, kalsiumia, magnesiumia sekä antioksidantteja. Greipin ominaisuuksien ansiosta se soveltuu erityisesti kuivan, ikääntyneen sekä akneihon hoitoon. Aromaterapiassa greippi tunnetaan sen oloa tasapainottavasta vaikutuksesta.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Soothing Silk Cleanser
Hevoskastanja

Hevoskastanja auttaa vähentämään tulehdusta ja soluvaurioita iholla sekä tasoittamaan ihon pigmenttihäiriöitä ja punoitusta. Antioksidanttinen hevostaskastanja edistää ihon terveyttä ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä. Se sisältää entsyymejä, jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja kiinteyttävät ihoa sekä rauhoittavat ihoärsytyksiä.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Silk Supreme Toner
Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on tehokosteuttava ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä ehkäisevä sokerimolekyyli, joka hellii erityisesti kuivaa ja ikääntyvää ihoa. Ihossa esiintyy luontaisesti hyaluronihappoa, mutta ikääntymisen sekä ulkoisten rasitusten myötä kehon luonnollinen hyaluronihapon tuotanto hidastuu. Ihonhoidossa hyaluronihappo auttaa ihoa säilyttämään sen kosteuden sekä kiinteyttämään ihoa ja ennaltaehkäisemään juonteita ja ryppyjä.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Hyaluronic Eye Serum Save-Face Serum Smelling of Roses Hand Cream
Jasmiini

Viettelevän tuoksunsa sekä aisteja stimuloivan ja oloa rentouttavan vaikutuksensa ansiosta jasmiini tunnetaan aromaterapiassa ikiaikaisena lemmenrohdoskasvina. Jo vuosituhansia ylellistä jasmiinia on käytetty Intiassa erilaisissa seremonioissa ja rituaaleissa sekä rohdosyrttinä ayuervedisissa hoidoissa tuomaan tasapainoa ja hormoniharmoniaa oloon. Toscanassa morsiamilla on tapana liittää kukkakimppuun jasmiinin oksa onnea tuomaan ja Kiinassa jasmiini symboloi kauneutta, naiseutta ja hedelmällisyyttä. Ikivihreän jasmiinin aistikas tuoksu on voimakkaimmillaan auringonlaskun jälkeen. Kukintojen öisestä sadoonkorjuhetkestä jasmiini on saanut viekottelevan nimityksensä yön kuningattarena.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Feminine Happy Oil Dream Space Room Spray Dream Space Diffuser Oil Dream Space Candle
Kaoliinisavi

Mineraalipitoinen kaoliinisavi sisältää luonnon kaoliinia, piitä, alumiinia, sinkkiä, kaliumia, kalsiumia sekä magnesiumia. Ihonhoidossa käytettynä se on tehokkaasti syväkosteuttava, tasapainottava sekä ihohuokosia supistava. Savi ei imeydy ihoon, vaan imee itseensä ihon epäpuhtaudet. Erityisesti kasvonaamiossa käytettynä kaoliinisavi on erinomainen apu rasvaiselle, epäpuhtaalle sekä akneiholle. Se on myös iholle hellävarainen, joten se on toimiva, talia ja epäpuhtauksia puhdistava tehoaine viikoittaiseen ihonhoitorutiiniin.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Mud Shave Warming Anti-Breakout Face Mask
Kehäkukka

Kehäkukka tunnetaan niin sen keltaisena, oranssina ja punaisena hehkuvista kukinnoista kuin myös sen ihoa hoitavista, pehmentävistä ja suojaavista ominaisuuksista. Kehäkukan sisältämät karotenoidit ehkäisevät tulehdusta iholla ja edistävät ihokudoksen uusiutumista. Kehäkukkaa käytetään muun muassa haavojen, ihottuman, kutinan, rohtumien ja auringonpolttamien hoitamiseen. Ihoa rauhoittava kehäkukka sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se hellii kuivaa ja herkkää ihoa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Calm Butterfly's Soothing Balm Hyaluronic Eye Serum Vitamin Rich A, C, D & E Face Oil
Laventeli

Laventeli on yksi maailman tunnetuimmista aromaterapeuttisista rohdoskasveista. Kauniin, harmonisen värinsä sekä vienon lempeän tuoksunsa lisäksi laventeli on tunnettu sen ihoa ja oloa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Eteeristen öljyjen äidiksi kutsuttu laventeli on yksi monikäyttöisimmistä aromaterapeuttisista öljyistä. Jo yli 2 500 vuoden ajan laventelia on käytetty muun muassa iho-ongelmien ja hyönteisten puremien hoidossa sekä stressin tuntemusten helpottamisessa ja rentouttamaan levollisille yöunille. Nimensä laventeli on saanut sanasta “lavare”, pestä ja kylpeä. Se viittaa roomalaisten tapaan lisätä laventelia kylpyveteen.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Calm Butterfly's Soothing Balm Head Space Shampoo Head Space Set Create Space Diffuser Oil Light Your Fire Candle
Maca

Macalla on adaptogeeni, joka tukee lisämunuaisten toimintaa, lievittää stressiä ja lisää energiaa. Se tunnetaan myös hormonien tasapainottajana, joka tukee sisäeritystoimintaa sekä seksuaalitoonikumina, jonka on sanottu parantavan hedelmällisyyttä. Maca on tunnettu rohto myös kuukautisvaivojen, vaihdevuosioireiden ja limakalvojen kuivuuden hoidossa. Macan hyödyt on tunnistettu jo tuhansien vuosien ajan, sillä legendan mukaan inkasoturit söivät macaa ennen taistelua, sillä he uskoivat sen antavan rohkeutta.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Feminine Happy Oil
Magnesium

Magnesium on kokonaisvaltaiselle terveydelle tärkeä hivenaine, joka säätelee stressihormonia sekä osallistuu aineenvaihdunnan säätelyyn. Magnesium tukee vastustuskykyä ja lihasten toimintaa sekä rentouttaa oloa ja antaa lisää energiaa. Ihon kautta verenkiertoon imeytyessään magnesium ei aiheuta vatsa- ja suolistovaivoja, kuten sisäisesti nautittuna.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Deep Relax -lahjapakkaus Magnesium and Amethyst Deep Relax Bath Soak Magnesium & Amethyst Deep Relax Bath Soak Refill
Malakiitti

Malakiitti on hienojakoinen mineraali, joka on tunnettu sen vihreästä väristään. Ihonhoidossa malakiitilla on ihoa viilentävä ja vahvistava, punoitusta rauhoittava sekä ihon omaa vastustuskykyä tukeva vaikutus.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Save-Face Serum
Meripihka

Kivikaudella kultaakin kalliimpi meripihka on miljoonia vuosia vanhojen puiden kovettunutta pihkaa. Meripihkan öljyä on hyödynnetty olon rauhoittamiseen sekä stressin vähentämiseen. Sitä käytetään esimerkiksi kylvyssä tai hieronnassa sen rauhoittavan vaikutuksen takia. Antiikin Kreikassa ja Roomassa meripihkalla uskottiin olevan useita hoitavia vaikutuksia ja sitä lisättiin usein juomiin.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Deep Relax -lahjapakkaus Magnesium and Amethyst Deep Relax Bath Soak Magnesium & Amethyst Deep Relax Bath Soak Refill
Moringa

Elämänpuuksi kutsuttu moringa on tunnettu tulehdusta ehkäisevistä sekä ihoa ravitsevista ja uudistavista ominaisuuksistaan. Se sisältää yli 90 ravintoainetta sekä 46:ta erilaista antioksidanttityyppiä, mukaanlukien karotenoideja, sinkkiä, seleeniä ja kromia sekä A-, B-, C- ja K-vitamiineja. Lisäksi se sisältää kaikki yhdeksän aminohappoa, joita tarvitaan terveiden solujen ylläpitoon. Moringaa on hyödynnetty ruoanlaitossa sekä erilaisten iho-ongelmien hoidossa jo satojen vuosien ajan.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Speak your truth aroma roller Silk Supreme Toner Protective Aura Day Cream Reset Vitamin A Serum
Murumuru

Palmun siemenistä valmistettu murumuruvoi sisältää runsaasti ihoa hoitavia ainesosia, kuten antioksidantteja, omega 3, -6 ja -9 -rasvahappoja, A- ja C-vitamiinia sekä lauriinihappoa, joka rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa, tulehtunutta ja herkkää ihoa. Antibakteerisen vaikutuksensa ansiosta murumuru sopii myös akneihon hoitoon. Murumuru hoitaa tehokkaasti ihovaurioita, kuten auringonpolttamia, sekä auttaa ihoa uusiutumaan, sillä se stimuloi ihon kollageenin sekä elastaanin tuotantoa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Smelling of Roses Hand Cream Express Lip Balm
Mustakuminaöljy

Jo muinaiset egyptiläiset hyödynsivät mustakuminan siemenistä valmistettua öljyä hyvinvoinnin edistämiseen. Faaraon kultaiseksi öljyksikin kutsuttu mustakuminaöljy sisältää useita ihoa hoitavia ainesosia, kuten B1-, B2 ja B3 -vitamiineja, kalsiumia, folaattia, rautaa, kuparia, sinkkiä sekä fosforia. Sitä on hyödynnetty muun muassa allergisten ihoreaktioiden sekä tulehduksien hoidossa. Tarinan mukaan mustakuminaöljyä on löydetty Tutankhamonin haudasta ja Cleopatra sekä Nefertiti käyttivät sitä kauneudenhoidossa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Warming Anti-Breakout Face Mask
Myskisalvia

Myskisalvian eteerinen öljy tunnetaan aromaterapiassa sen oloa rauhoittavasta ja mielialaa keventävästä vaikutuksestaan. Jo Hippokrateen aikana sensuelli myskisalvia tunnettiin onnellisuuden tunteita lisäävänä öljynä sekä luonnollisena apukeinona olon tasapainottamiseen. Kasvi tunnetaan myös nimillä muskatellisalvia ja englanniksi clary sage.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Beat the Blues Pulse Point Aroma Roller Beat the Blues Shower & Bath Oil Beat The Blues Room Spray Beat the Blues Candle Beat The Blues Eau de Parfum Beat the Blues Body Oil Beat the Blues -lahjapakkaus
Nardusjuuri

Rauhan ja seesteisyyden öljyksi kutsuttu nardusjuuren öljy on aromaterapiassa tunnettu sen oloa tasapainottavasta ja harmonisoivasta vaikutuksesta. Sanotaan, että Maria Magdalena voiteli Jeesuksen jalat viimeisellä illallisella juuri nardusjuuren öljyllä. Kreikan kielen sana nardusjuurelle tarkoittaa aitoa ja puhdasta. Nardusjuurta on käytetty muun muassa unettomuuden ja migreenin hoitoon sekä stressin ja turvattomuuden tunteiden lievitykseen.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Dream Space Room Spray Dream Space Diffuser Oil Dream Space Candle
Palo santo

Pyhänä puuna tunnettua, mintun ja sitruksen tuoksuvivahteita sisältävää palo santoa on käytetty suitsukkeiden tapaan hengellisissä seremonioissa jo inkojen ajoista lähtien. Vielä nykypäivänäkin Etelä-Amerikan shamaanit käyttävät palo santoa seremonioissaan ja uskovat sen negatiivista energiaa puhdistavaan vaikutukseen. Palo santon oloa rauhoittavien ja tasapainottavien ominaisuuksien ansiosta sitä käytetään stressin tunteiden helpottamiseen.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Cleanse Your Aura Hand & Body Wash Transform Space Diffuser Oil
Palsamipelargoni

Aromaterapiassa palsamipelargoni tunnetaan yhtä aikaa sen oloa rauhoittavasta ja stressin tunteita helpottavasta sekä mielialaa energisoivasta vaikutuksestaan. Hempeän kukkaiselta tuoksuvaa, antibakteerista palsamipelargonia käytettiin jo viktoriaaniseen aikaan 1800-luvulla virkistämään sekä oloa että huoneilmaa. Myös Porvoossa Runebergin museokodissa kasvaa tänäkin päivänä tätä Fredrika Runebergin hyödyntämää lempikasvia. Ihonhoidossa antioksidanttinen ja anti-inflammatorinen palsamipelargoni myös suojaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Beat the Blues Pulse Point Aroma Roller Speak your truth aroma roller Beat the Blues Shower & Bath Oil Beat The Blues Room Spray Keep Calm Hand and Body Lotion Smelling of Roses Hand Cream Beat the Blues Candle Transform Space Diffuser Oil Beat The Blues Eau de Parfum Beat the Blues Body Oil Beat the Blues -lahjapakkaus Light Your Fire Candle
Patsuli

Kaakkois-Aasiassa ja Intiassa kasvavan patsulin kuivatuista lehdistä höyrytislattu eteerinen öljy tunnetaan sen ihoa hoitavasta ja tulehdusta rauhoittavasta vaikutuksesta. Sitä hyödynnetään muun muassa ihottumien, ihoinfektioiden, aknen, päänahan sairauksien ja hyönteisten pistojen hoidossa. Patsulia on käytetty jo vuosisatojen ajan myös afrodisiakkina. Aromaterapiassa patsulia hyödynnetään mielen rauhoittamiseen ja turvallisuuden tunteen lisäämiseen.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Dream Space Room Spray Head Space Conditioner Head Space Set Dream Space Diffuser Oil Dream Space Candle
Petitgrain

Appelsiinipuun lehdistä tislattavan petitgrainin hyväntuulinen ominaistuoksu tunnetaan aromaterapiassa sen virkistävästä, mielialaa kohottavasta sekä läsnäoloon rauhoittavasta vaikutuksesta. Sitä voi hyödyntää myös meditaation yhteydessä. Petitgrainin eteerinen öljy on perinteisesti tunnettu sen stressin tunteita ja jännitystiloja helpottavasta vaikutuksestaan.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Beat the Blues Pulse Point Aroma Roller Beat the Blues Shower & Bath Oil Beat The Blues Room Spray Mud Shave Cleanse Your Aura Hand & Body Wash Aroma Sweet Deodorant Keep Calm Hand and Body Lotion Head Space Conditioner Beat the Blues Candle Head Space Set Create Space Diffuser Oil Beat The Blues Eau de Parfum Beat the Blues Body Oil Beat the Blues -lahjapakkaus
Pippuri

Mustapippuria on hyödynnetty mausteena, hyvinvoinnin edistämisessä sekä lemmenrohtona Intiassa yli 4 000 vuoden ajan. Rakkauden mausteeksikin kutsuttu mustapippuri on tunnettu aromaterapiassa rohkaisevana ja sekä oloa että kehoa rentouttavana rohtona, josta on apua päänsärkyyn, stressiin ja unettomuuteen.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Here and Now Candle
Rosmariini

Rosmariinia on käytetty muistin virkistämiseen, väsymykseen sekä kivunlievitykseen. Ihonhoidossa rosmariini vaikuttaa virkistävästi, pintaverenkiertoa aktivoivasti sekä turvotusta poistavasti. Rosmariini on ihanteellinen muun muassa aknen ja ikääntyvän ihon hoitoon. Rosmariinia hyödynnetään myös hiusten ja päänahan hoidossa, koska sillä on hoitava, hilseilyä vähentävä sekä hiuksia vahvistava vaikutus. Antiseptistä rosmariinia käytettiin yhdessä katajanmarjan kanssa Ranskassa vuoteen 1960 asti potilashuoneiden desinfiointiin.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Here and Now Candle
Rohtopurasruoho

Rohtopurasruoho on rasvahappoja, antioksidantteja ja vitamiineja sisältävä kasvi, jonka siemenistä valmistettu öljy palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Rohtopurasruoho sopii erityisesti kuivan ja herkän ihon sekä ihottuman ja iholäiskien hoitoon. Aromaterapiassa rohtopurasruoho on jo vuosituhansien ajan tunnettu iloa tuottavana kasvina.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Vitamin Rich A, C, D & E Face Oil
Ruusumyrtti

Ruusumyrtti eli manuka on Uudesta-Seelannista peräisin oleva kasvi, jota. alkuperäiskansa maorit ovat hyödyntäneet sen monipuolisten hyvinvointia edistävien ominaisuuksien takia. Ruusumyrtti on erinomainen kasvi erityisesti ihonhoidossa sen antibakteeristen ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta. Ruusumyrttiä hyödynnetään muun muassa aknen, arpien, punoituksen ja tulehduksen hoidossa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Warming Anti-Breakout Face Mask
Ruusunmarjaöljy

Ruusunmarjaöljy on tunnettu ihosolujen uudistumista ja ihon omaa kollageenintuotantoa edistävistä ominaisuuksistaan. Ihoa korjaavia A-, B-, C-, D- ja E-vitamiineja sekä omega 3, -6 ja -9 -rasvahappoja sisältävä öljy myös tasapainottaa ja vahvistaa ihoa, häivyttää ihon epätasaisuuksia ja pigmenttimuutoksia, rauhoittaa punoitusta sekä auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Soothing Silk Cleanser Save-Face Serum Vitamin Rich A, C, D & E Face Oil Express Lip Balm Reset Vitamin A Serum
Ruusuvesi

Ruusuvettä on käytetty ihonhoidossa jo vuosituhansien ajan sen monipuolisten hoitavien ominaisuuksien ansiosta. Antioksidanttinen ja tulehdusta ehkäisevä ruusuvesi suojaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä vähentää ihon punoitusta. Ruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille, etenkin ikääntyvälle iholle sen uudistavan vaikutuksensa ansiosta. Ruusuvesi jättää iholle raikkaan ja rauhallisen tunteen.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Digital Face Mist
Santelipuu

Santelipuu tunnetaan aromaterapiassa sen mielialaa kohottavasta ja rentouttavasta vaikutuksestaan. Sitä on käytetty rituaalisuitsukkeena niin Intiassa, Egyptissä kuin antiikin Roomassa ja Kreikassa. Santelipuuta on käytetty eri kulttuureissa naisten hormonitoimintaa tasapainottamaan ja PMS-oireita helpottamaan. Ihonhoidossa antiseptinen santelipuu on tehokas luonnon raaka-aine erityisesti ikääntyvälle, kuivalle ja herkälle iholle. Se kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä hoitaa tulehdusta ja ihovaurioita.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Speak your truth aroma roller Feminine Happy Oil Here and Now Candle Create Space Diffuser Oil Transform Space Diffuser Oil
Sheavoi

Shea-puun pähkinästä valmistettu sheavoi hoitaa tehokkaasti ihoärsytyksiä tulehdusta ehkäisevien ja kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta. Sheavoi sisältää runsaasti rasvahappoja, antioksidantteja sekä A- ja E-vitamiinia ja se on hyödyllinen raaka-aine muun muassa arpien ja ihoärsytyksien hoitoon. Se tehostaa ihon kollageenin tuotantoa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Protective Aura Day Cream
Silkki

Silkin aminohapot ravitsevat ja kosteuttavat ihoa, palauttavat sen luonnollisen tasapainon, rauhoittavat ihoärsytystä ja aktivoivat ihon uusiutumista. Silkin sisältämät proteiinit puolestaan sitovat iholle kosteutta, ehkäisevät ikääntymisen merkkejä, kiinteyttävät ihoa sekä lisäävät sen elastisuutta. Silkin kosteuttavat, suojaavat sekä kiinteyttävät ominaisuudet sopivat erityisesti ikääntyvän, kuivan ja herkän ihon hoitoon.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Silk Supreme Toner Soothing Silk Cleanser
Sinietelänherne

Sinietelänherne (wild indigo) on ihoa suojaava yrtti, joka stimuloi immuunijärjestelmää ja torjuu infektioita. Se suojaa ihoa stressin ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta haittavaikutuksilta sekä rauhoittaa tulehdusta ja punoitusta. Pohjois-Amerikan cherokee-alkuperäisheimon jäsenet lisäsivät sinietelänhernettä teehen sen suolisto- ja iho-ongelmia hoitavien ominaisuuksien takia. Nykyisin sitä käytetään immuunijärjestelmän vahvistamiseen sekä kroonisen väsymysoireyhtymän, infektioiden ja ihosairauksien hoitamiseen.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Protective Aura Day Cream
Kamomillasaunio

Kamomillasaunio on tunnettu sen tulehdusta ehkäisevästä sekä ihovaurioita hoitavasta vaikutuksestaan. Sen sisältämä kamatsuleeni ehkäisee tulehdusta sekä hoitaa vaurioitunutta ihokudosta. Kamomillasauniota käytetään nirhaumien ja naarmujen, tulehdustilojen, auringonpolttamien, hyönteisten puremien sekä ihon kutinan hoitoon. Hellävaraisuutensa ansiosta kamomillasaunio sopii myös limakalvojen ihoärsytyksien hoitoon. Aromaterapiassa kamomillasaunio tunnetaan sen levottomuutta, unettomuutta, kuukautiskipuja sekä vaihdevuosioireita helpottavasta vaikutuksesta.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: SOS Body Balm Hyaluronic Eye Serum Deep Relax -lahjapakkaus Light Your Fire Candle
Sitruunamelissa

Sitruunamelissan eteeristä öljyä käytetään erilaisiin hermostoperäisiin oireisiin, kuten unettomuuteen sekä maha- ja suolistovaivojen hoitamiseen. Sen raikas tuoksu neutralisoi kehon omia tuoksuja. Aromaterapiassa oloa rentouttavasta ja tasapainottavasta vaikutuksestaan tunnettu öljy sopii myös kuukautiskipujen hoitoon ja lihaskouristuksiin. Ihonhoidossa sitruunamelissa on antiseptinen, viilentävä ja kirkastava. Rauhoittavan vaikutuksen ansiosta se on erinomainen myös ihoärsytyksien, kuten hyönteisten pistojen, hoitoon.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Aroma Sweet Deodorant
Pfaffia paniculata

Pfaffcia paniculataa, eli brasiliansumayrttiä, on käytetty jo vuosisatojen ajan erilaisissa alkuperäiskulttuureissa olon rauhoittamiseen sekä energian ja seksuaalisen halukkuuden lisäämiseen. Amerikan alkuperäiskansat ovat käyttäneet sitä afrodisiakkina, Amazonin sademetsän alkuperäisheimot kaikkea parantavana rauhoittajana, kun taas Ecuadorissa pfaffia paniculataa on käytetty yrttilääkinnässä muun muassa sydämen, verisuonten ja hermoston hoidossa. Pfaffia paniculatan uutteet sisältävät vastustuskykyä tukevia A-, E-, K- ja B-ryhmän vitamiineja, magnesiumia ja sinkkiä. Lisäksi se on adaptogeeni, joka on tunnettu vaihdevuosioireita ja kuumia aaltoja helpottavasta vaikutuksestaan.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Feminine Happy Oil
Syyssyrikkä

Syyssyrikkä (buddleja) tunnetaan sen ihon kuona-aineiden poistumista edistävästä vaikutuksestaan. Syyssyrikkä estää kollageenin hajoamista ja tehostaa ihon luonnollista, antioksidanttista puolustuskykyä. Se myös suojaa ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Digital Face Mist
Taikapähkinä

Taikapähkinää käytetään rasvaisen ja akneihon hoidossa, sillä se sisältää ylimääräistä öljyä iholta poistavia tanniineja. Taikapähkinän viilentävän ja rauhoittavan vaikutuksen ansiosta sitä hyödynnetään myös ihoärsytyksien, kuten auringon aiheuttamien vaurioiden, hyönteisten puremien, mustelmien ja ruhjeiden hoidossa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Silk Supreme Toner
Timjami

Timjami on maailman vanhimpia mauste- ja rohdoskasveja ja sitä on viljelty 1500-luvulta asti. Aromaterapiassa timjami tunnetaan sen kehoa ja oloa vahvistavasta vaikutuksesta. Antiikin Kreikassa oloa rentouttavaa timjamia käytettiin kylvyn jälkeen ja temppeleissä puhdistautumisrituaaleihin. Ihon- ja hiustenhoidossa antioksidanttisella ja antibakteerisella timjamilla on raikastava, tasapainottava ja tuoksuja neutralisoiva vaikutus.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Cleanse Your Aura Hand & Body Wash Aroma Sweet Deodorant
Tuberosa

Parsakasvien heimoon kuuluva tuberosa-kasvi tunnetaan aromaterapiassa sen rauhoittavasta ja stressiä helpottavasta vaikutuksesta. Valkoisesta kukinnastaan sekä sensuellista tuoksustaan tunnetun tuberosan eteeristä öljyä voidaan käyttää myös jännitystiloja rentouttamaan.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Beat the Blues Pulse Point Aroma Roller Beat the Blues Shower & Bath Oil Beat The Blues Room Spray Beat the Blues Candle Beat The Blues Eau de Parfum Beat the Blues Body Oil Beat the Blues -lahjapakkaus
Tyrniöljy

Erityisesti kiinalaisessa lääketieteessä arvostettu, antioksidanttinen ja tulehdusta hoitava tyrniöljy sisältää useita hyvälaatuisia rasva- ja aminohappoja. Sen tunnetuimmat vaikuttavat aineet ovat C-, B- ja E-vitamiinit sekä A-vitamiinin esiaste karoteeni sekä muut karotenoidit. Hoitava tyrniöljy edistää ihovaurioiden ja vahingoittuneen kudoksen paranemista.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Reset Vitamin A Serum
Vanilja

Mielialaa aromaterapian avulla rauhoittava ja vahvistava vanilja oli pyhä kasvi Keski-Amerikan kansoille. Aromaterapiassa se tunnetaan myös ruokahalua ja ruoansulatusta parantavana ja kuukautiskipuja helpottavana kasvina. Ihonhoidossa antiseptinen ja antioksidanttinen vanilja hoitaa tulehdusta ja ravitsee ihoa.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta:
Vetiver

Levollisuuden öljyksikin kutsuttua vetiveria on käytetty aromaterapissa vihan ja ärsytyksen tunteiden rauhoittamiseen sen rentouttavan ja maadoittavan vaikutuksen ansiosta. Vetiver tasapainottaa hormonitoimintaa, joten sitä käytetään myös vaihdevuosioireiden hoitamiseen. Monikäyttöinen vetiver on erinomainen myös ihonhoidossa sen ravitsevan ja kosteuttavan vaikutuksensa ansiosta ja sen viilentävä vaikutus on ihanteellinen tulehtuneen ihon ja ihottuman hoitoon.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Mud Shave Aroma Sweet Deodorant Dream Space Room Spray Dream Space Diffuser Oil Dream Space Candle
Ylang Ylang

Ylang Ylang on trooppisen puun kukista höyrytislattu eteerinen öljy, jolla on aromaterapiassa rentouttava ja mielialaa keventävä vaikutus. Sitä on käytetty jännitysten lievittämiseen, hermoston rauhoittamiseen sekä seksuaalisen mielenkiinnon herättämiseen. Ihonhoidossa ylang ylangilla on kosteuttava, tulehdusta hoitava ja uudistava vaikutus. Se sopiikin erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon.

Tuotteet jotka sisältävät raaka-ainetta: Keep Calm Hand and Body Lotion