Hyvinvointia ja harmoniaa iholle, keholle ja kotiin

ilapothecary on maailmalla palkittu englantilainen hyvinvointisarja. Kaikki sen laadukkaista ja puhtaista luonnon raaka-aineista valmistetut tuotteet on kehitetty tukemaan laadukasta unta, stressinlievitystä sekä luonnollisen hormonitasapainon ylläpitoa, ihon hyvinvointia unohtamatta. ilapothecaryn tuotteet valmistetaan innovatiivisen teknologian avulla tutkituista kasvimaailman raaka-aineista, tunnetuista rohdoskasveista ja laadukkaista eteerisistä öljyistä.

ilapothecary-tuotevalikoima sisältää 40 tuotetta, jotka on suunniteltu modernin elämän stressitilanteita helpottamaan. Sarjan pääteemat ovat Stress Relief & Sleep, Hormonal Balance, Beat the Blues, Digital Detox sekä Face Care, Body Care ja Home. Sarjaan kuuluvat myös rentouttavat kasvo- ja vartalohoidot, joissa aromaterapeuttinen luonnonkosmetiikka yhdistyy holistiseen itämaiseen hoitofilosofiaan ja kosketuksen hoitavaan voimaan.

Tuotevalikoima laadukkaaseen uneen, hormoniharmoniaan ja stressinhallintaan

ilapothecaryn ideologia pohjautuu modernin elämän stressitilanteiden helpottamiseen. Sarjan tuotteet jaetaan neljään kategoriaan. Nukkuminen ja stressi -kategoria, Stress Relief & Sleep, sisältää tuotteet olon rentoutumiseen ja nukahtamista helpottavaan iltarutiiniin. Hormonal Balance -kategorian tuotteet edistävät luonnollisen hormonitasapainon ylläpitoa ja ne ovat ihanteellisia käytettäväksi erityisesti stressaavan elämäntilanteen, kuukautisten sekä vaihdevuosien ja esivaihdevuosien oireiden aikana. ilapothecaryn palkitun Beat the Blues -linjan tuotteet sisältävät maailman tunnetuimpia mielialaa keventäviä eteerisiä öljyjä, kun taas Digital Detox -teeman tuotteet auttavat ihoa ja oloa palautumaan digilaitteiden käytöstä aiheutuvasta epätasapainosta.

ilapothecary on myös laadukas luonnonkosmetiikkasarja, jonka ihonhoitotuotteisiin on koottu ihoa hoitavat ja ravitsevat kasvimaailman raaka-aineet helposti käytettävään ja ihoa miellyttävään muotoon. Kasvojen ja vartalon ihon hoitamiseen suunnitellut tuotteet rauhoittavat ja tasapainottavat niin ihoa kuin oloa myös stressaavan elämäntilanteen sekä hormonitasapainon heilahteluiden aikana. ilapothecary-tuotteiden sisältämistä laadukkaista luonnon raaka-aineista saa avun niin akneen kuin kuivan, ikääntyvän ja herkän ihon haasteisiin sekä erilaisten iho-ongelmien kuten arpien, ihottuman, ruusufinnin, couperosan tai atooppisen ihon hoitoon.

ilapothecaryn holistiset hyvinvointituotteet valmistetaan tunnetuista kasvimaailman raaka-aineista, laadukkaista eteerisistä öljyistä sekä tunnetuista ikiaikaisista rohdoskasveista, joita on hyödynnetty ihonhoidossa ja hyvinvoinnin edistämisessä erilaisissa hoitokulttuureissa ympäri maailman jo vuosituhansien ajan.

Vastuullinen tuotteen elinkaari

Vastuullisuus on otettu ilapothecary-tuotteiden elinkaaressa huomioon luomuraaka-aineiden viljelystä, sadonkorjuuseen ja tuotannossa hyödynnettävästä tuulivoimasta ja muusta ekosähköstä kierrätettäviin pakkausmateriaaleihin.

ilapothecary-tuotteiden raaka-aineina käytettävien kasvien viljelyssä ei ole käytetty kemiallisia lannoitteita. Kaikki ilapothecary-tuotteet ovat kasvipohjaisia ja lähes kaikki myös vegaanisia muutamaa erikoistuotetta lukuunottamatta, jotka sisältävät myös ekologisesti tuotettua silkkiä, hunajaa tai mehiläisvahaa. 

ilapothecary-tuotteissa käytettävät luomuraaka-aineet sertifioi neljä eri toimijaa: Soil Association, USDA, IBD sekä Ecocert. Raaka-aineiden hellävaraiset ja hitaat uuttamismenetelmät säilyttävät kasvien luonnolliset tuoksut, värit sekä niiden hoitavat tehoaineet. 

Luonnon raaka-aineista valmistetut ilapothecary-tuotteet eivät sisällä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, mineraaliöljyjä, parabeeneja tai polyetyleeniglykolia, petrokemikaaleja, silikonia, palmuöljyä, natriumlauryylisulfaattia, propyleeniglykolia tai etanoliamiinia.

ilapothecaryn laadukkaat ja ekologiset tuotepakkaukset valmistetaan lasista ja kierrätetystä muovista. Kaikki sarjan tuotepakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä. Tuotteita ei pakata ylimääräisiin ulkopakkauksiin.

Ekologisuuden lisäksi pakkaukset on suunniteltu suojaamaan kokonaan luonnon raaka-aineista valmistettuja tuotteita ja säilyttämään ne laadukkaana pitkään. ilapothecary-tuotteet säilyvät avattuna 12–18 kuukautta. Suuri osa ilapothecary-tuotteista on pakattu kierrätettävään lasiseen pakkaukseen.Osa sarjan uusista tulokkaista on puolestaan pakattu innovatiiviseen, kierrätettyyn PIR-muoviin (Post Industrial Recycled Plastic).

Meiltä kysytään usein, mistä ilapothecaryn nimi on saanut alkunsa. Sana “ila” tarkoittaa sanskriitin kielellä Äiti Maata ja “apothecary”-sana on saanut alkunsa apteekkari-sanasta ja muinaisen viisauden sekä luonnon tehoaineiden hyödyntämisestä hyvinvoinnin tukena.