Hyvinvointia ja harmoniaa iholle, keholle ja kotiin

ilapothecary on maailmalla palkittu englantilainen hyvinvointisarja. Kaikki sen laadukkaista ja puhtaista luonnon raaka-aineista valmistetut tuotteet on kehitetty tukemaan laadukasta unta, stressinlievitystä sekä luonnollisen hormonitasapainon ylläpitoa, ihon hyvinvointia unohtamatta. ilapothecaryn tuotteet valmistetaan innovatiivisen teknologian avulla tutkituista kasvimaailman raaka-aineista, tunnetuista rohdoskasveista ja laadukkaista eteerisistä öljyistä.

ilapothecary-tuotevalikoima sisältää 50 tuotetta, jotka on suunniteltu modernin elämän stressitilanteita helpottamaan. Sarjan pääteemat ovat Stress Relief & Sleep, Hormonal Balance, Beat the Blues, Digital Detox sekä Face Care, Body Care ja Home. Sarjaan kuuluvat myös rentouttavat kasvo- ja vartalohoidot, joissa aromaterapeuttinen luonnonkosmetiikka yhdistyy holistiseen itämaiseen hoitofilosofiaan ja kosketuksen hoitavaan voimaan.

Tuotevalikoima laadukkaaseen uneen, hormoniharmoniaan ja stressinhallintaan

ilapothecaryn ideologia pohjautuu modernin elämän stressitilanteiden helpottamiseen. Sarjan tuotteet jaetaan neljään pääteemaan. Nukkumista ja stressinhallintaa käsittelevä Stress Relief & Sleep -teema sisältää tuotteet olon rentoutumiseen ja nukahtamista helpottavaan iltarutiiniin. Hormonal Balance -teeman tuotteet edistävät luonnollisen hormonitasapainon ylläpitoa ja ne ovat ihanteellisia käytettäväksi erityisesti stressaavan elämäntilanteen, kuukautisten sekä vaihdevuosien ja esivaihdevuosien oireiden aikana. ilapothecaryn palkitun Beat the Blues -teeman tuotteet sisältävät maailman tunnetuimpia mielialaa keventäviä eteerisiä öljyjä, kun taas Digital Detox -teeman tuotteet auttavat ihoa ja oloa palautumaan digilaitteiden käytöstä aiheutuvasta epätasapainosta.

ilapothecaryn holistista hyvinvointia tukeviin luonnonkosmetiikkatuotteisiin on koottu ihoa hoitavat ja ravitsevat kasvimaailman raaka-aineet helposti käytettävään ja ihoa miellyttävään muotoon. Kasvojen ja vartalon ihon hoitamiseen suunnitellut ihonhoitotuotteet rauhoittavat ja tasapainottavat niin ihoa kuin oloa myös stressaavan elämäntilanteen sekä hormonitasapainon heilahteluiden aikana. ilapothecary-tuotteiden sisältämistä laadukkaista luonnon raaka-aineista saa avun niin akneen kuin kuivan, ikääntyvän ja herkän ihon haasteisiin sekä erilaisten iho-ongelmien kuten arpien, ihottuman, ruusufinnin, couperosan tai atooppisen ihon hoitoon.

ilapothecaryn holistiset hyvinvointituotteet valmistetaan tunnetuista kasvimaailman raaka-aineista, laadukkaista eteerisistä öljyistä sekä tunnetuista ikiaikaisista rohdoskasveista, joita on hyödynnetty ihonhoidossa ja hyvinvoinnin edistämisessä erilaisissa hoitokulttuureissa ympäri maailman jo vuosituhansien ajan.

Vastuullinen tuotteen elinkaari

Vastuullisuus on otettu ilapothecary-tuotteiden elinkaaressa huomioon luomuraaka-aineiden viljelystä sadonkorjuuseen ja tuotannossa hyödynnettävästä tuulivoimasta ja muusta ekosähköstä kierrätettäviin pakkausmateriaaleihin.

ilapothecary-tuotteiden raaka-aineina käytettävien kasvien viljelyssä ei ole käytetty kemiallisia lannoitteita. Kaikki ilapothecary-tuotteet ovat kasvipohjaisia ja lähes kaikki myös vegaanisia muutamaa erikoistuotetta lukuunottamatta, jotka sisältävät myös vastuullisesti tuotettua silkkiä, hunajaa tai mehiläisvahaa. 

Tuotteissa käytettävien luonnon raaka-aineiden hellävaraiset ja hitaat uuttamismenetelmät säilyttävät kasvien luonnolliset tuoksut, värit sekä niiden hoitavat tehoaineet. ilapothecary-tuotteissa käytettävät luomuraaka-aineet sertifioi neljä eri toimijaa: Soil Association, USDA, IBD sekä Ecocert.

Luonnon raaka-aineista valmistetut ilapothecary-tuotteet eivät sisällä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, mineraaliöljyjä, parabeeneja tai polyetyleeniglykolia, petrokemikaaleja, silikonia, palmuöljyä, natriumlauryylisulfaattia, propyleeniglykolia tai etanoliamiinia.

ilapothecaryn laadukkaat ja ekologiset tuotepakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä. Suuri osa tuotteista on pakattu kierrätettävään lasiseen pakkaukseen. Osa sarjan uusista tulokkaista on puolestaan pakattu innovatiiviseen, kierrätettyyn PIR-muoviin (Post Industrial Recycled Plastic). Tuotteita ei pakata ylimääräisiin ulkopakkauksiin. Ekologisuuden lisäksi pakkaukset on suunniteltu suojaamaan luonnon raaka-aineista valmistettuja tuotteita ja säilyttämään ne laadukkaana pitkään.

Meiltä kysytään usein, mistä ilapothecaryn nimi on saanut alkunsa. Sana “ila” tarkoittaa sanskriitin kielellä Äiti Maata. “Apothecary”-sana puolestaan juontaa juurensa keskiaikaiseen, alunperin kreikankieliseen termiin, "apothecarius", joka tarkoitti erilaisten rohdosten valmistamisesta ja säilyttämisestä vastuussa olevaa henkilöä. Tästä sanasta on kehittynyt englannin kielen sana "apothecary", joka tarkoittaa apteekkaria tai farmaseuttia.