RENTOUTUMINEN

Everything Shower

Vinkit holistiseen suihkuhetkeen ja saunailtaan

Everything Shower on suosittu hyvinvointitrendi, joka korostaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja itsestään huolehtimisen tärkeyttä. Tämän trendin mukainen holistinen suihkurituaali tarjoaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja hemmotella itseäsi omassa kylpyhuoneessa kuin olisit ylellisessä day spa:ssa. Ideana on varata suihkuhetkelle rauhallinen tuokio ja huomioida koko keho päästä varpaisiin. 

Everything Shower – kylpyhuoneen holistinen hyvinvointihetki

Everything Shower -suihkuelämyksellä sanotaan olevan runsaasti positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin ja itsetuntoon. Hemmotteleva suihkuhetki tarjoaa tilaisuuden antaa itselle erityistä huomiota ja panostaa kokonaisvaltaisesti niin ulkoiseen kuin sisäiseen hyvinvointiin. Tiedostavaan suihkuhetkeen keskittyminen auttaa rentoutumaan ja lievittämään stressiä päivän kiireiden jälkeen sekä rauhoittumaan kohti levollisia yöunia. 

1. Valmistaudu rentoutumaan

Aloita Everything Shower -hetki luomalla kylpyhuoneeseen rauhallinen tunnelma rentoutumista varten. Laita taustalle miellyttävää musiikkia. Sytytä aromaterapeuttinen kynttilä ja anna seesteisen tuoksun levitä tilaan. Himmennä valoja. Minimoi häiriötekijät sulkemalla ylimääräiset elektroniset laitteet ja niiden äänet.

Suosittelemme: ilapothecary Here and Now Candle – aromaterapeuttinen soijakynttilä

Suosittelemme: ilapothecary Here to Heal / Beat the Blues -soittolista

2. Ennen suihkuun astumista

Laskeudu rauhoittavaan suihkuhetkeen venyttelemällä kehoasi kevyesti ja ottamalla muutamia syviä hengityksiä. Näin tuot huomiosi päivän kiireistä kehoosi. Anna itsellesi mahdollisuus keskittyä rauhassa omaan hemmotteluhetkeesi.

3. Hemmottelua suihkussa päästä varpaisiin 

Aloita hiusten kaksoispuhdistuksella eli kaksinkertaisella pesulla. Ensimmäinen shampoopesu poistaa hiuksista lian ja muotoilutuotteet, toinen puhdistaa ja hoitaa hiuspohjaa. Hiero päänahkaasi sormenpäillä tai hierontaharjan avulla muutaman minuutin ajan hitain ja pyörivin liikkein, keskittyen kallonpohjaan ja ohimoiden alueelle. Tunne, kuinka päänahan kireys helpottaa ja lihakset rentoutuvat. Levitä hiuksiin huuhtelun jälkeen hoitoaine ja jätä vaikuttamaan hetkeksi.

Suosittelemme: ilapothecary Head Space Set – hiustenhoitosetti, joka sisältää hiuspohjaa tasapainottavan Head Space -shampoon ja Head Space -hoitoaineen sekä hiuspohjan hierontaharjan.

Puhdista vartalosi iho kosteuttavalla ja hemmottelevalla suihkuöljyllä. Voit halutessasi tehdä myös vartalon iholle kuorinnan tai sheivata. Keskity rauhallisiin ja pehmeisiin otteisiin, vältä kiirettä ja hankaamista. Hennoilla ja hitailla liikkeillä edistät mielihyvähormonien vapautumista ja voit tuntea, kuinka stressitasot laskevat.

Suosittelemme: ilapothecary Beat the Blues Shower & Bath Oil – hemmotteleva, aromaterapeuttinen geelin ja öljyn yhdistävä puhdistustuote vartalolle. Sopii myös sheivaukseen. 

Hoida lopuksi kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoa puhdistamalla ne kosteuttavalla kasvojen puhdistustuotteella ja tekemällä hellävarainen, syväpuhdistava kuorintanaamio. Anna hoitavien raaka-aineiden vaikuttaa iholla ja pyörittele niitä rauhassa sormenpäillä muutaman minuutin ajan ennen pois huuhtelua. Nauti pehmeästä ihosta.

Suosittelemme: ilapothecary Soothing Silk Cleanser – ihoa kirkastava ja kosteuttava puhdistustuote kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Suosittelemme: ilapothecary Warming Anti-Breakout Face Mask – ihoa tasapainottava, heleyttävä ja hemmotteleva kuorintanaamio kasvoille.

Huuhtele itsesi lopuksi huolellisesti päästä varpaisiin lämpöisellä vedellä.

Kuivaa hiuksesi ja ihosi pehmeästi pyyhkeellä painellen.

4. Kosteutusta ja kosketusta suihkun jälkeen

Levitä vartalollesi kosteuttavaa vartalovoidetta tai -öljyä, kun iho on vielä hieman kostea. Näin saat kosteuden lukittua ihoosi. Voit samalla käydä kevyesti koko kehon ääriviivat läpi ja hieroa pehmeästi jalkapohjiasi, pohkeitasi, hartioitasi ja käsivarsiasi. Pyörittele myös kehon nivelkohdat, eli ranteet, polvet ja nilkat. Kuuntele kehosi tuntemuksia ja anna kireille kohdille aikaa rentoutua.

Suosittelemme: ilapothecary Beat the Blues Body Oil – aromaterapian voimalla oloa rentouttava ja ihoa luonnon raaka-aineilla hemmotteleva kuivaöljy

Suosittelemme: ilapothecary Keep Calm Hand & Body Lotion – ihoa ja oloa hemmotteleva, tehokosteuttava käsi- ja vartalovoide.

Kosteuta sen jälkeen hyvin myös kasvojesi iho. Suihkuta kasvoille, kaulalle ja decolteelle ensin kosteuttava kasvovesi ja levitä sitten seerumi, silmänympärysvoide, kosteusvoide ja halutessasi lopuksi vielä kasvoöljy. Muista kosteuttaa myös huulet. Jos haluat antaa kasvoille erityistä huomiota, voit hieroa kosteuttavat tuotteet ihollesi Gua Sha -lastan avulla. Se edistää tuotteiden imeytymistä, lisää ihon kimmoisuutta ja antaa upean hehkun.

Suosittelemme: ilapothecary Reset Vitamin A Serum – tehokkaasti uudistava, kirkastava ja heleyttävä kuivaöljyseerumi

Suosittelemme: ilapothecary A, C, D & E Vitamin Rich Face Oil – maailmalla palkittu, ihoa ravitseva ja rauhoittava antioksidanttinen kasvoöljy. 

Everything Shower -suihkuhetken jälkeen voit tuntea olosi rentoutuneeksi, mielesi kirkkaaksi ja ihosi hoidetuksi. Nauti rauhallisesta olotilasta esimerkiksi hyvän kirjan parissa ja toista hemmotteluhetki viikoittain.

13.06.2024
Tunnisteet: Rentoutuminen

ilapothecary

ilapothecary on palkittu englantilainen hyvinvointisarja, jonka laadukkaista, tunnetuista kasvimaailman raaka-aineista valmistetut tuotteet on kehitetty tukemaan laadukasta unta, stressinlievitystä sekä luonnollisen hormonitasapainon ylläpitoa, ihon hyvinvointia unohtamatta.