ilapothecary Asuntomessuilla

Loviisan Asuntomessuilla 7.7.–6.8.2023 pääset tänä kesänä tutustumaan myös ilapothecaryn holistisiin hyvinvointituotteisiin terapeutti, kirjailija ja teologi Tommy Hellstenin uudeksi kodiksi rakennetussa Finnlog WisdomHouse -talossa, kohteessa 16.

Tasapainoisen elämäntavan oppaistaan tunnetun Hellstenin uuden Asuntomessutalon on rakentanut arkkitehtuurillisiin, ympäristöystävällisiin massiivipuisiin lamellihirsitaloihin sekä CLT-taloihin erikoistunut Finnlog. Hellstenin Wisdom House -yrityksen nimestä inspiraationsa saaneen talon sisustuksen on suunnitellut Heli Virtanen Suunnittelutoimisto Iloa360:stä.

Lisää asumismukavuutta aromaterapiasta

Vuoden 2023 Loviisan Asuntomessuilla esiteltävä Finnlog WisdomHouse on persoonallinen, kohtaamaan kutsuva koti luonnon keskellä. Meren rannassa sijaitseva talo henkii rauhaa ja levollisuutta. Luonnon materiaaleista valmistetussa kodissa yhdistyy hirsitalojen sekä puurunkotalojen parhaat ominaisuudet harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Heli Virtasen suunnittelema sisustus on persoonallinen ja rohkea yhdistelmä minimalismia ja runsautta sekä rouheita pintamateriaaleja. Uuden mukana sisustuksessa kulkevat myös Tommy Hellstenin rakkaat kalusteet vanhasta Porvoon kodista ja työtilasta.  

Hellstenin uuden kodin sisustukseen valikoituivat mukaan myös rentoutumista, hyvää oloa ja laadukasta unta tukevat ilapothecaryn holistiset sisustus- ja hyvinvointituotteet.

“Sisustus on kiva viimeistellä kauniilla pientuotteilla kuten kynttilöillä ja huonetuoksuilla. ilapothecaryn luonnon raaka-aineista valmistetuissa, aromaterapeuttisissa tuotteissa erityisen mukavaa on niiden mielelle tuoksujen kautta hyvää tekevä vaikutus.” Heli Virtanen

Hyvinvointia iholle, keholle ja kotiin

ilapothecary-tuotteet on kehitetty modernin elämän stressitilanteita helpottamaan. Sarjan pääteemat ovat Stress relief & Sleep, Hormonal Balance, Beat The Blues, Digital Detox sekä Face Care, Body Care ja Home. WisdomHouse-taloon esille valikoituivat ilapothecaryn palkitun Beat the Blues -linjan huonetuoksut ja puhtaasti palavat, ekologiset soijakynttilät sekä oloa rentouttavat suihku- ja saunatuotteet.

Tommy Hellstenin vinkit rentoutumiseen

Kysyimme kirjailija ja terapeutti Tommy Hellsteniltä, miten meistä jokainen voisi lisätä pieniä keholle ja mielelle hyvää tekeviä rentouden hetkiä osaksi arkea. Minulla on tapana aloittaa päivät hiljentymällä aamuisin. “Ihmisen syvin tarve on rakkauden tarve. Rakastamme itseämme, kun olemme itsellemme läsnä. Siksi kalenterimme tulee olla huokoinen eikä liian tiivis. Muuten emme mahdu elämäämme.” Hellsten kannustaa.

ilapothecary-tuotteet Asuntomessuilla Finnlog WisdomHouse -talossa: 

Beat the Blues Reeds -tuoksutikut, Beat the Blues Candle -soijakynttilä, Beat the Blues Shower and Bath Oil -kylpy- ja suihkutuotteet, Cleanse Your Aura Hand and Body Wash -käsienpesu- & -suihkutuote, Keep Calm Hand and Body Lotion -käsi- ja vartalovoide sekä parranhoitoon ja viiksille tarkoitettu Beardy Balm. 

28.04.2023

ilapothecary

ilapothecary on palkittu englantilainen hyvinvointisarja, jonka laadukkaista, tunnetuista kasvimaailman raaka-aineista valmistetut tuotteet on kehitetty tukemaan laadukasta unta, stressinlievitystä sekä luonnollisen hormonitasapainon ylläpitoa, ihon hyvinvointia unohtamatta.