Asuntomessut 2023

Kesän 2023 Loviisan Asuntomessuilla pääsi tutustumaan myös ilapothecaryn holistisiin hyvinvointituotteisiin terapeutti, kirjailija ja teologi Tommy Hellstenin  kodiksi rakennetussa Finnlog WisdomHouse -talossa.

Tasapainoisen elämäntavan oppaistaan tunnetun Hellstenin Asuntomessutalon rakentansi arkkitehtuurillisiin, ympäristöystävällisiin massiivipuisiin lamellihirsitaloihin sekä CLT-taloihin erikoistunut Finnlog. Hellstenin Wisdom House -yrityksen nimestä inspiraationsa saaneen talon sisustuksen on suunnitellut Heli Virtanen Suunnittelutoimisto Iloa360:stä.

Lisää asumismukavuutta aromaterapiasta

Vuoden 2023 Loviisan Asuntomessuilla esitelty Finnlog WisdomHouse on persoonallinen, kohtaamaan kutsuva koti luonnon keskellä. Meren rannassa sijaitseva talo henkii rauhaa ja levollisuutta. Luonnon materiaaleista valmistetussa kodissa yhdistyy hirsitalojen sekä puurunkotalojen parhaat ominaisuudet harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Heli Virtasen asuntomessukohteeseen suunnittelema sisustus on persoonallinen ja rohkea yhdistelmä minimalismia ja runsautta sekä rouheita pintamateriaaleja. Uusien huonekalujen lisäksi sisustussuunnitelmassa kulkivat mukana myös Tommy Hellstenin rakkaat kalusteet vanhasta Porvoon kodista ja työtilasta.  

Tommy Hellsten valikoi kotinsa sisustukseen mukaan myös rentoutumista, hyvää oloa ja laadukasta unta tukevat ilapothecaryn holistiset sisustus- ja hyvinvointituotteet. Huonetuoksuksi valikoituivat ilapothecaryn palkitun Beat the Blues -linjan huonetuoksusuihke sekä tuoksutikut, tunnelmaa luomaan puhtaasti palavat, ekologiset soijakynttilät sekä WC-tiloihin, kylpyhuoneisiin ja saunaosastolle ilapothecaryn oloa rentouttavat suihku- ja saunatuotteet.

“Sisustus on kiva viimeistellä kauniilla pientuotteilla kuten kynttilöillä ja huonetuoksuilla. ilapothecaryn luonnon raaka-aineista valmistetuissa, aromaterapeuttisissa tuotteissa erityisen mukavaa on niiden mielelle tuoksujen kautta hyvää tekevä vaikutus.” Heli Virtanen

Tommy Hellstenin vinkit rentoutumiseen

Kysyimme kirjailija ja terapeutti Tommy Hellsteniltä, miten meistä jokainen voisi lisätä pieniä keholle ja mielelle hyvää tekeviä rentouden hetkiä osaksi arkea. "Minulla on tapana aloittaa päivät hiljentymällä aamuisin. Ihmisen syvin tarve on rakkauden tarve. Rakastamme itseämme, kun olemme itsellemme läsnä. Siksi kalenterimme tulee olla huokoinen eikä liian tiivis. Muuten emme mahdu elämäämme.” Hellsten kannustaa.

ilapothecary-tuotteet Tommy Hellstenin kotona:

Beat the Blues Reeds -tuoksutikut, Beat the Blues Candle -soijakynttilä, Beat the Blues Shower and Bath Oil -kylpy- ja suihkutuote, Cleanse Your Aura Hand and Body Wash -käsienpesu- & -suihkutuote sekä Keep Calm Hand and Body Lotion -käsi- ja vartalovoide.

ilapothecary-tuotteet on kehitetty modernin elämän stressitilanteita helpottamaan. Sarjan pääteemat ovat Stress relief & Sleep, Hormonal Balance, Beat The Blues, Digital Detox sekä Face Care, Body Care ja Home

Asuntomessut Oulussa 2025

Seuraavat Asuntomessut järjestetään Oulussa 18.7.–17.8.2025.

28.04.2023

ilapothecary

ilapothecary on palkittu englantilainen hyvinvointisarja, jonka laadukkaista, tunnetuista kasvimaailman raaka-aineista valmistetut tuotteet on kehitetty tukemaan laadukasta unta, stressinlievitystä sekä luonnollisen hormonitasapainon ylläpitoa, ihon hyvinvointia unohtamatta.